Πληροφορίες Πελάτες Χονδρικής

Για τους επαγγελματίες: διαθέτουμε από την βιοτεχνία μας,

-μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικές μεταλλικές ομπρέλες θαλάσσης-κήπου και βάσεις, για χρήση στην παραλία, τον χώρο της πισίνας, κήπου και πολλά άλλα μέρη.

-επαγγελματικές ομπρέλες αλουμινίου και βάσεις ομπρελών, για χρήση στην παραλία, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κτλ.

-αντικαθιστούμε υφάσματα για όλους τους τύπους και διαστάσεις ομπρελών ηλίου, επισκευή ομπρελών πριν την τοποθέτηση των υφασμάτων.

-δυνατότητα εκτύπωσης σε όλα τα υφάσματα από την βιοτεχνία μας.

-διαφημιστικές ομπρέλες ηλίου και βροχής.

Εάν έχετε ξενοδοχείο, beach bar, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόριο, ταβέρνα, καφέ-μπαρ, εκμετάλλευση παραλίας, κτλ. και ενδιαφέρεστε για τις ομπρέλες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή από την φόρμα επικοινωνίας. Έχουμε την τεχγνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία πολλών ετών για να σκιάσουμε τον χώρο σας με της κατάλληλες ομπρέλες.

 

Έμποροι πώλησης ομπρελών ηλίου ή βροχής:

Εάν διαθέτετε κατάστημα λιανικής, είστε έμπορος χονδρικής πώλησης ή εταιρία με διαφημιστικών ειδών και ενδιαφέρεστε για την πώληση ομπρελών ηλίου ή βροχής μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία μέσω τηλεφώνου, email ή από την φόρμα επικοινωνίας. Για την διευκόλυνσή σας θα βρείτε παρακάτω τους καταλόγους μας.

 

Η εταιρία efklidis umbrellas έχει μια διαρκή και δυναμική παρουσία στον χώρο της παραγωγής και εμπορία ομπρελών ηλίου και βροχής για παραπάνω από 45 χρόνια. Η εταιρία μας χτίζει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνεργάτες της και βρίσκεται κοντά τους με συνεχή καθοδήγηση, συμβουλευτική υποστήριξη και με επισκέψεις στο χώρο τους.


*Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα (e-shop λιανικής) αφορούν την λιανική πώληση των προϊόντων μας.

 

κατάλογος ομπρελών ηλίου

κατάλογος ομπρελών βροχής

Φόρμα επικοινωνίας
Είσοδος