Πληροφορίες αποστολής για την λιανική πώληση των προιόντων μας μέσω e-shop

Πληροφορίες αποστολής για την λιανική πώληση των προιόντων μας μέσω e-shop Πληροφορίες αποστολής για την λιανική πώληση των προιόντων μας μέσω e-shop

Τρόποι αποστολής-παραλαβής

Με Courier - Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ELTA COURIER στον χώρο σας.

Στο κατάστημά μας - Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη. Κάντε την παραγγελία και πληρωμή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας στο κατάστημά μας την επόμενη ημέρα. Διεύθυνση: Ολυμπιάδος 29 Θεσσαλονίκη 54632. Ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο efklidis.com.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα στην επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα στις πόλης της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.

Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Αναζήτηση παραγγελίας-δέματος

Για την διευκόλυνση σας, στο τελευταίο μήνυμα που σας στέλνουμε με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ,αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής του δέματος και ακολουθώντας το link που σας δίνουμε μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας.

link για αναζήτηση δέματος:  https://www.elta-courier.gr/search

Χρεώσεις μεταφορικών & αντικαταβολών

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Η χρέωση της αντικαταβολής (πληρωμή μετρητοίς στην εταιρία μεταφορικής ΕΛΤΑ courier) ανέρχεται στα +3,00€ (τιμή με Φ.Π.Α.).

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:

Ομπρέλες βροχής: Δωρεάν παράδοση για όλες τις ομπρέλες βροχής μας με αποστολή μέσω courier.

Ομπρέλες Θαλάσσης: Για όλες της ομπρέλες θαλάσσης μέγεθος Φ180cm & Φ200cm το κόστος μεταφοράς μέσω courier ανέρχεται από +6,00€ εως +9,50€ (τιμή με Φ.Π.Α.).

*Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα (e-shop λιανικής) αφορούν την λιανική πώληση των προϊόντων μας. Για την χονδρική πώληση στους επαγγελματίες παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Πραγματοποιείτε τις ηλεκτρονικές σας αγορές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Θα βρείτε ομπρέλες ηλίου και βροχής σε πλούσια χρώματα και σχέδια
Είσοδος